استفاده از نوآوری‌ها و فناوری‌های نوین از سیاست‌های سازمان جنگل‌هاست

تاریخ انتشار : 1399/08/10 - ساعت انتشار: ٠٨:٠٠ - گروه خبری : اخبار قدیمی

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در دیدار با معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری استفاده از نوآوری‌ها و فناوری‌های نوین را از سیاست‌های سازمان جنگل عنوان کرد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، صبح پنج‌شنبه رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند و بر توسعه همکاری‌ها علمی و فناوریها برای حفظ، احیا، توسعه و بهره‌برداری از منابع‌طبیعی تأکید کردند.
دکتر مسعود منصور رئیس سازمان جنگل‌ها در این دیدار با تأکید بر اینکه باید از شیوه‌های مدیریت سنتی عبور کنیم و از شیوه‌های نو برای اجرا مأموریت‌ها استفاده کنیم اعلام کرد: آماده اجرای پروژه‌های مشترک با معاونت علمی و فناوری هستیم.
منصور با اشاره به اجرای پروژه مالچ رسی با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: نیازمند بکارگیری فناوری‌های نوین در حوزه‌های مختلف از جمله در جهش تولید در برخی بخش‌ها مانند گیاهان دارویی، پیشگیری و اطفای حریق، رصد و پایش عرصه‌های منابع‌طبیعی برای مبارزه با زمین‌خواران، قاچاقچیان چوب و مخربین منابع‌طبیعی هستیم.
رئیس سازمان جنگل‌ها یکی از معضلات جنگل‌های شمال کشور را انباشت زباله عنوان کرد و خواستار توجه ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان در این زمینه شد تا زباله‌‌ها قبل از ورود به جنگل‌های کشور معدوم شوند.
وی افزود: ما کشوری در حال توسعه هستیم و ممکن است در برخی فعالیت‌های توسعه‌ای شاهد تخریب منابع‌طبیعی باشیم و یکی از رویکردهای سازمان جنگل‌ها ایجاد همگرایی با دستگاه‌های متولی توسعه برای به حداقل رساندن این تخریب‌ها و دستیابی به توسعه پایدار است.
منصور در بخش دیگری از سخنان خود به رویکرد سازمان جنگل‌ها در جلب مشارکت مردم اشاره کرد و گفت: مشارکت مردم در حفاظت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از منابع طبیعی تجدیدشونده از رویکردهای مهم سازمان جنگل‌ها است و همواره ایجاد و توسعه تشکل‌ها و تعاونی‌های محلی و همکاری با تشکل‌های مردم‌نهاد را تشویق نموده است.
دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور نیز در این نشست از آمادگی این معاونت برای توسعه همکاری‌ها با سازمان جنگل ها خبر داد.
دکتر ستاری استقبال از نوآوری را یکی از خصوصیات شرکت‌های دانش‌بنیان ذکر کرد و افزود: یکی از محرک‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، استقبال و تقاضای دستگاه‌ها و سازمان‌ها برای بکارگیری فناوری‌های نوین است.
وی اظهار داشت: هم اکنون شرکت‌هایی در کشور وجود دارند که کار پایش اراضی کشور را انجام می‌دهند و توسعه خدمات آنها می‌تواند مورد استفاده سازمان جنگل‌ها باشد.
دکتر ستاری خاطرنشان کرد: برای حفظ منابع‌طبیعی چاره‌ای جز اقتصادی کردن فعالیت‌ها نداریم و بکارگیری مدل‌های اقتصادی ویژه می‌توان علاقمندی مردم و شرکت‌ها را برای حفاظت از عرصه‌های منابع‌طبیعی افزایش داد.

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج