حدود 500 هزار اصله نهال به صورت رایگان توسط مردم غرس خواهد شد

۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۰ کد : ۱۱۰۵ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۲
حدود 500 هزار اصله نهال به صورت رایگان توسط مردم غرس خواهد شد
یوسف پور، گونه های بلوط، افرا، کاج و زبان گنجشک را از جمله نهال های تولیدکننده دانست و اضافه کرد: این گونه های جنگلی علاوه بر اینکه به فضای سبز زینت خاصی می بخشند، در پالایش هوا و تولید اکسیژن نیز نقش مهمی ایفا می کنند.
 

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان ،محسن یوسف پور ، با اشاره به آغاز هفته منابع طبیعی از 15 لغایت 21 اسفندماه، اظهار کرد: استان گیلان بالغ بر یک میلیون و 200 هزار هکتار مساحت دارد که از این میزان حدود یک میلیون و 17 هزار هکتار(70 درصد) اراضی ملی است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان از غرس حدود دو میلیون اصله نهال در هفته منابع طبیعی سال جاری در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: حدود 500 هزار اصله نهال از 18 اسفند به صورت رایگان توزیع و توسط مردم غرس خواهد شد.

وی با بیان اینکه 15 اسفند روز درختکاری نامگذاری شده است، افزود: 16 اسفند روز «منابع طبیعی، مردم، احیا و توسعه جنگل ها و مراتع»، 17 اسفند روز «منابع طبیعی، مردم، ائمه جمعه و جماعات»، 18 اسفند روز «منابع طبیعی، مردم، حفاظت و حمایت»، 19 اسفند روز «منابع طبیعی، مردم، آبخیزداری و مقابله با سیل و خشکسالی»، 20 اسفند روز «منابع طبیعی، مردم، بسیج و همیاران طبیعت» و 21 اسفند روز «منابع طبیعی، مردم، مجامع علمی و دانشگاهی نامگذاری شده است.

این مقام مسئول،  گونه های بلوط، افرا، کاج و زبان گنجشک را از جمله نهال های تولیدکننده دانست و اضافه کرد: این گونه های جنگلی علاوه بر اینکه به فضای سبز زینت خاصی می بخشند، در پالایش هوا و تولید اکسیژن نیز نقش مهمی ایفا می کنند.

در ادامه ایشان ، استان گیلان و به ویژه شهرستان صومعه سرا را قطب زراعت چوب در کشور دانست و تأکید داشت: طرح توقف بهره برداری صنعتی از جنگل های طبیعی شمال کشور در حال اجراست و زراعت چوب به ویژه صنوبر را مد نظر قرار داده ایم.


نظر شما :