راهاندازی بورس چوب سبب افزایش اطمینان تولیدکنندگان و خریداران این صنعت می شود
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان، جواد میرعرب، مجری اجرای طرح توسعه زراعت چوب ، در جلسه اجرای طرح زراعت چوب به ظرفیت این استان در زمینه تولید و زراعت چوب اشاره و اظهار کرد: می تواینم از ظرفیتهای این استان برای افزایش تولید چوب استفاده کنیم.
وی در این جلسه که در سالن شهید انصاری استانداری گیلان برگزار گردید،با اشاره به اینکه افزایش قیمت چوب زمینه را برای ترغیب کشاورزان به فروش چوب فراهم کرده است، گفت: باید مدیریت مناسبی در این حوزه انجام شود.
جواد میرعرب با اشاره به اینکه باید در زمینه اجرای طرح زراعت چوب به بهرهبرداری از اراضی ملی نیز توجه شود، بیان کرد: در حال حاضر بیشتر توجهها به سمت اراضی خصوصی است لذا باید با مدیریت صحیح به تولید و زراعت چوب در هر دو بخش توجه شود.
وی با بیان اینکه استان گیلان به دلیل اقلیم مناسب یکی از مناطق مطلوب برای تولید چوب به ویژه صنوبر است، تصریح کرد: باید از ظرفیتهای استان گیلان در حوزه اراضی ملی و مستثنیات برای زراعت چوب بیشتر استفاده شود.
ایشان خواستار راهاندازی بورش چوب شد و تأکید کرد: راهاندازی بورس چوب زمینه افزایش اطمینان میان خریداران و تولیدکنندگان را فراهم می کند.
مجری اجرای طرح توسعه زراعت در سازمان جنگلها و مراتع کشور با اشاره به اینکه صنعت چوب کشور به ۱۳ میلیون تن چوب نیاز دارد، گفت: در همین راستا براساس برنامه ششم توسعه وزارت جهاد کشاورزی مکلف شده تا ۷۵ هزار هکتار را تأمین کند که سهم استان گیلان از این میزان هفت هزار هکتار است.

نظر شما :