بازدید سرزده نماینده مردم شریف شهرستان رشت و عضو کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی در مجلس شورای اسلامی به همراه محسن یوسف پور، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان، از پروژه ها و سازه های آبخیزداری اجرا شده
دکتر حسنی، عضو کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی در مجلس شورای اسلامی، در بازدید صورت گرفته از پروژه های آبخیزداری سطح استان گیلان عنوان نمود: میزان، شدت و حجم بالای بارندگی طی چند ساله گذشته باعث جاری شدن سیلاب در نواحی پایین دست برخی از شهرستان های استان شد که متاسفانه خساراتی نیز به بار آورد.
ایشان اجرای پروژه های آبخیزداری در سطح حوضه های آبخیز شهرستان های استان را در جلوگیری از وقوع پدیده سیل بسیار موثر دانست و از همراهی مجلس شورای اسلامی با دولت و سازمان جنگل ها، مراتع و ابخیزداری کشور در این خصوص خبر داد.
محسن یوسف پور مدیر کل منابع طبیعی و ابخیزداری استان گیلان در این بازدید جلوگیری از فرسایش حجم قابل توجهی از خاک های حاصلخیز استان در مناطق مرتعی، جنگلی و جلگه ای را یکی از مهمترین اهداف اجرای پروژه های آبخیزداری دانست و یادآور شد: به دنبال کنترل و مهار سیل به ویژه در حوضه هایی هستیم که معضل سیل خیزی در بالادست (سرشاخه های حوضه ها) و سیل گیری در پایین دست را دارند که در نتیجه شاهد کاهش چشمگیر خسارات مالی و جانی ناشی از سیل خواهیم بود.
وی همچنین یاداور شد: پروژه های آبخیزداری در مناطق یاد شده با هدف کنترل سیل و رسوب، تقویت سفره های آب زیرزمینی و افزایش پوشش گیاهی در حال اجراست.
این مقام مسئول،با بیان اینکه اعتبارات صندوق توسعه ملی برای پروژه های آبخیزداری استان گیلان در سال 98 نسبت به سال 97 دو برابر رشد داشته است، افزود: امسال 16 حوضه آبخیز در 9 شهرستان استان گیلان زیر پوشش عملیات های آبخیزداری و آبخوانداری قرار خواهد گرفت.

نظر شما :