کشف و ضبط چوب آلات توسکا در لاهیجان

۱۳ تیر ۱۴۰۵ | ۱۱:۳۳ کد : ۹۷۴۶۱ اخبار جدید شهرستان ها
تعداد بازدید:۱۸
کشف و  ضبط  چوب آلات توسکا در لاهیجان
در راستای اجرای طرح گشت و کنترل عرصه های منابع طبیعی جهت جلوگیری از قاچاق چوب آلات قاچاق، یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لاهیجان چوب آلات فاقد مجوز را کشف و ظبط کردند

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان ، فرمانده یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لاهیجان از کشف و ضبط چوب آلات قاچاق غیرمجاز از گونه توسکا در منطقه لفمجان شهرستان لاهیجان خبر داد.

رضا قاسم پور ملومه اعلام داشت : در راستای اجرای طرح گشت و کنترل عرصه های منابع طبیعی و جاده‌های مواصلاتی، جهت جلوگیری از قاچاق چوب و محصولات فرعی جنگل ماموران یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لاهیجان ، از یک محل دپوی غیرمجاز چوب آلات به تعداد۵۷ اصله گرده کاتین از جنس توسکا، به حجم ۰/۵۷۱مترمکعب وبه ارزش ۵۰ میلیون ریال که فاقد مجوز بود را کشف و ضبط نمودند.

در این اقدام، متخلف شناسایی و چوب‌ آلات مکشوفه پس از تنظیم صورت جلسه و تشکیل پرونده قضایی، جهت سیر مراحل قانونی به واحد سرحنگلبانی زاکلبر لاهیجان انتقال یافت

 

 


نظر شما :